Nona Șerbănescu

N.1982, București

A studiat Pictura la Universitatea Națională de Arte din București. Munca ei se desfășoară în diferite medii precum performance, instalație și mai ales pictură. Activitatea ei îmbină elemente de management cultural, artă, curatoriat. Ca manager, obiectivul său principal este acela de a crea instrumente și facilități pentru artiști și comunități artistice după cum și utilizarea artei în scopuri sociale.

În 2010 a înființat Asociația pentru Promovarea Artelor Contemporane, pe care o conduce și în prezent. În 2013 a demarat ARTHUB iar în 2014, Bucharest Art Week.

B.1982, Bucharest

She studied Painting at the University of Arts in Bucharest. Her work approaches different mediums such as performance, installation or painting. Her activity blends artistic, curatorial and managerial features and focuses on creating means and instruments for artists and art communities.

In 2010 she started the Association for Contemporary Art Promotion, leading it still. Through this organization she initiated ARTHUB in 2013 and Bucharest Art Week in 2014, projects that continue to this day.